Излезе първото класиране в Софийския университет. Най-желаната специалност и тази година

...
Излезе първото класиране в Софийския университет. Най-желаната специалност и тази година
Коментари Харесай

Първо класиране в Софийския университет: Коя е най-желаната специалност?

Излезе първото класиране в Софийския университет . Най-желаната компетентност и тази година е правото. На второ място, също както и предходната година, остава „ Психологията “, следвана от „ Международните връзки “ на трето място.

Класацията включва 20 531 университета

Сред желаните специалности остават още „ Връзки с обществеността “, „ Журналистика “, „ Комуникационен мениджмънт “, „ Софтуерно инженерство “, „ Компютърни науки “, „ Английска лингвистика “ и „ Бизнес администрация на британски език “.

Над 9000 кандидат-студенти (9 044) са подали документи за банкет в най-старото висше учебно заведение у нас. 40 от тях аплайват във филиала на Софийския университет в Бургас , който приема студенти за първа година.

Той се класира на челните места за интернационалните надпревари по право в интернационалната ранглиста NICA Law School Ranking за 2022 година

5761 са претендентите, признати на първия стадий от класирането в постоянна и задочна форма на образование, държавна поръчка или платена форма на образование. От тях 27 са лауреати.

Вторият стадий на класиране ще бъде на 18 юли, а третото на 25 юли.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР